Borgia Mokka

BENODIGDHEDEN:

  • Cappuccinokopje (ca. 180 ml)
  • Aeroccino
INGREDIËNTEN:

  • 1 espresso (40 ml) van de Ispirazione Genova Livanto koffie, ook lekker met Volluto
  • 2 tl cacaopoeder
  • 50 ml halfvolle melk
  • busje slagroom
  • suiker

BEREIDING:
  • Warm de melk op met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer en schenk de melk in het kopje.
  • Voeg het cacaopoeder toe (en eventueel een beetje suiker naar smaak) en roer goed.
  • Plaats het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso van de Inspirazione Genova Livanto of Volluto koffie.
  • Voeg als laatste een mooi toefje slagroom toe.
  • Geniet ervan.



Printer icoon
TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt