Weense Café Latte met Vanille

BENODIGDHEDEN:
  • Receptenglas (ca. 270 ml)
  • Aeroccino
INGREDIËNTEN:
  • 2 espresso's (40 ml) van de Ispirazione Roma koffie
  • 10 ml vanillesiroop
  • 100 ml melk
  • busje slagroom
  • chocoladeschaafsel
BEREIDING:
  • Schenk de vanillesiroop onderin het receptenglas.Zet het receptenglas onder uw Nespresso machine, zet 2 espresso's (40 ml) in het glas en roer het geheel door.
  • Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer en schenk het melkschuim bij de koffie in het receptenglas.
  • Top het glas af met een mooie toef slagroom en garneer met een beetje chocoladeschaafsel.
  • Serveer direct.



Printer icoon
TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt