4 x Stamppot

Crème Brûlée Latte

BENODIGDHEDEN:
  • Receptenglas (ca. 270 ml)
  • Aeroccino
  • Kannetje
INGREDIËNTEN:
  • 1 espresso (40 ml) van de Volluto koffie
  • 10 ml crème brûlée siroop
  • 150 ml melk
  • 1 tl bruine basterdsuiker
BEREIDING:
  • Schenk de melk en de crème brûlée siroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  • Schenk het melkschuim in het receptenglas en laat het glas gedurende een minuutje staan zodat er mooie lagen ontstaan.
  • Zet een kannetje onder uw Nespresso machine en zet de espresso (40 ml) in het kannetje.
  • Creëer een drie-lagen-effect door de espresso voorzichtig langs de binnenkant van het receptenglas in het glas te schenken.
  • Bestrooi het melkschuim met de bruine suiker en serveer direct.



Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt