4 x Stamppot

Over Parsley & Sage

PARSLEY & SAGE: Hoofdzakelijk vegetarisch, als enige vleessoort gebruik ik gehakt

Ik ben in 2010 begonnen met het verzamelen van recepten, als ik iets had gemaakt dat goed gelukt was, zette ik het recept op mijn blog. Ook recepten van familie en vrienden verzamel ik hier. Op deze manier vind ik altijd alles weer terug en vergeet ik nooit hoe je iets ook al weer maakte. Het blog heette eerst: Bon Appetit Vegetarisch. Maar als je dan weer wel gehakt gebruikt is het ook niet meer vegetarisch. Want gehakt is de enig vleessoort die ik lekker vind, verder houd ik niet van vlees. Ik noem mijzelf voor het gemak vegetariër, ik ben dus niet helemaal een 'echte', maar het is makkelijker dan steeds te moeten uitleggen dat ik geen vlees eet maar wél ... Vandaar. 

Je vindt hier dus vooral vegetarische recepten, ik heb een groot gedeelte zelf gemaakt en getest voordat ik het op dit blog zette, maar nog niet alles want daarvoor is er gewoon te veel. Ik heb recepten gevonden, gekregen en zelf bedacht. Eigenlijk zie ik dit blog als mijn persoonlijke online-altijd bij de hand receptenboek. Nooit meer denken in de winkel, wat had ik hier nou ook alweer voor nodig.

Ik promoot dit blog ook niet actief maar jij hebt het wel gevonden, of gekregen van mij, Dus .. kijk rond, en geniet net zoveel van het koken als ik, ideeën en tips zijn altijd welkom.

Eet smakelijk!

Carla

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt