4 x Stamppot

Espresso Macchiato

BENODIGDHEDEN:
  • Espresso-kopje of waterglaasje (ca. 110 ml)
  • Aeroccino
INGREDIƋNTEN:
  • 1 espresso (40 ml) van de Roma koffie, ook lekker met Master Origin India of Volluto koffie
  • 50 ml melk
  • suiker
  • chocoladevlokken
BEREIDING:
  • Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine.
  • Zet de espresso (40 ml) in het espressokopje of het waterglaasje en voeg eventueel een beetje suiker toe.
  • Voeg voorzichtig een flinke eetlepel melkschuim toe aan de koffie.
  • Garneer, indien gewenst, met de chocoladevlokken en serveer direct.
  • Geniet ervan.



Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt