4 x Stamppot

IJskoffie met chocolade en framboos

VOOR 2 PERSONEN:

BENODIGDHEDEN:

  • 2 receptglazen (ca. 270 ml)
  • Kan
INGREDIƋNTEN:


  • 2 lungo's (110 ml) van de Vivalto Lungo koffie, ook lekker met de Linizio Lungo
  • 220 ml chocolademelk
  • 2 el frambozensaus, gekoeld
  • pure chocolade schaafsel
BEREIDING:
  • Zet de kan onder uw Nespresso machine en zet de lungo's (110 ml) in de kan.
  • Voeg hier de chocolademelk aan toe en laat het geheel gedurende 10 minuten afkoelen in de koelkast.
  • Voeg 1 eetlepel frambozensaus toe aan ieder receptenglas.
  • Schenk de koffie vervolgens voorzichtig op de frambozensaus in de receptenglazen en garneer met het pure chocolade schaafsel.
  • Geniet ervan.



Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt