4 x Stamppot

Zoete Mokka Cappuccino

BENODIGDHEDEN:
  • Cappuccino-kopje (ca. 150 ml)
  • Aeroccino  
INGREDIËNTEN:
  • 1 espresso (40 ml) van de Ispirazione Genova Livanto koffie, ook lekker met een Volluto
  • 50 ml melk
  • 2 theelepels cacao
  • slagroom
BEREIDING:
  • Schenk de melk in de Aeroccino melkopschuimer en voeg daar het cacaopoeder aan toe om het melkschuim te bereiden.
  • Schenk het melkschuim in het cappuccino-kopje.
  • Zet een espresso van de Ispirazione Genova Livanto of Volluto koffie direct in het cappuccino-kopje.
  • Voeg een toefje slagroom toe en garneer met cacaopoeder.
  • Serveer direct.



Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt