4 x Stamppot

IJskoffie met melk en kruiden

BENODIGDHEDEN:

  • Receptenglas (ca. 270ml)
  • Aeroccino
  • Kannetje
INGREDIƋNTEN:
  • 1 espresso (40ml) van de Ispirazione Ristretto Italiano koffie (ook lekker met Ispirazione Ristretto Italiano Decaffeinato
  • 150ml melk
  • crushed ice
  • een snufje kaneel, nootmuskaat of cacao
BEREIDING:
  • Zet het receptenglas onder uw Nespresso machine en zet de espresso (40 ml) in het glas.
  • Voeg 1 eetlepel crushed ice toe.
  • Bereid het koude melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer.
  • Voeg de koude melk toe aan de koffie in het glas en top het glas af met 2 eetlepels van het melkschuim.
  • Bestrooi het melkschuim als laatste met een snufje kaneel, nootmuskaat of cacao.
  • Serveer direct.



Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt