4 x Stamppot

Warm-koude Vanillekoffie met karamel

BENODIGDHEDEN:

  • Cappuccino-kopje (ca. 180 ml)
  • Aeroccino
INGREDIƋNTEN:
  • 2 espresso's (40 ml) van de Volluto koffie
  • 1 schep vanilleijs
  • 50 ml melk
  • 1 tl karamelsiroop
  • chocoladevlokken
BEREIDING:
  • Schenk de melk en de karamelsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer, bereid het melkschuim en zet eventjes aan de kant.
  • Zet de espresso (40 ml) in het cappuccino-kopje en voeg daar twee eetlepels melkschuim aan toe.
  • Voeg daar als laatste een schep vanille-ijs aan toe en garneer met de chocoladevlokken.
  • Serveer direct.



Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt