4 x Stamppot

Lasagne met aubergine en courgette

Ingrediënten:
Lasagnebladen van Grand'Italia
2 courgettes
2 aubergines
1 pot gegrilde rode/gele paprika's
Olijfolie
800gr tomatensaus basilicum (2 potten van 400gr Grand'Italia)
800gr bechamelsaus (Grand'Italia 2 potten van 400gr)
Geraspte kaas

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd de courgette en de aubergine in plakjes
Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de aubergine in delen goudbruin
Voeg de courgette toe en bak mee
Laat de paprika uitlekken in een vergiet
Verdeel een laag tomatensaus over de bodem van de vorm
Bedek met een laagje courgetteplakjes, daaroverheen courgetteplakjes
Dan wat gegrilde paprika's eroverheen
Bedek met een laagje bechamelsaus
Bedek met een laag lasagnebladen
Herhaal dit tot de saus op is en eindig met een laag lasagnebladen
Bedek deze met de overgebleven courgette en aubergine en paprika
Bedek met een laagje geraspte kaas
25 minuten in de oven


CourgetteAubergineLasagne

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt