Piz­za hum­mus en ver­se krui­den



INGREDIËNTEN:
  • 4 koelverse Italiaanse houtovenpizzabodems
  • 30 g verse basilicum
  • 500 g cherrytomaten
  • 400 g pikante hummus
  • 2 bakjes tuinkers
  • 4 el geroosterde pijnboompittenzet producten op mijn lijst
BEREIDEN:
  1. Verwarm de oven voor op 240 °C.
  2. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier.
  3. Schuif 2 bodems op een bakplaat.
  4. Bak ca. 8 min. in de oven.
  5. Als je ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten.
  6. Neem uit de oven en bak zo nog eens 2 bodems.
  7. Snijd de blaadjes van het basilicum grof.
  8. Halveer de cherrytomaten.
  9. Verdeel de hummus over de pizza’s en bestrooi met de tuinkers, het basilicum, de pijnboompitten en cherrytomaten.

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt