Groentendumplings
INGREDIĆNTEN:
1 pakje roomboter bladerdeeg
Halve gesnipperde grote ui, of 1 kleine
AH roerbakgroente Italiaans champignons
Klein potje witte bonen in tomatensaus
Snufje zout
Snufje peper
Mespuntje chilipoeder
Kurkuma
Paprikapoeder
Oregano
Koriander
1 pakje roomboter bladerdeeg
Halve gesnipperde grote ui, of 1 kleine
AH roerbakgroente Italiaans champignons
Klein potje witte bonen in tomatensaus
Snufje zout
Snufje peper
Mespuntje chilipoeder
Kurkuma
Paprikapoeder
Oregano
Koriander
BEREIDING:
Leg de plakjes bladerdeeg klaar om te ontdooien
Roerbak de ui en voeg de roerbakgroenten toe
Voeg de wite bonen in tomatensaus toe en roerbak even door
Voeg 1 voor 1 de kruiden toe
Vul de plakjes bladerdeeg in het midden met het groentenmengsel, laat genoeg ruimte rondom over om de plakjes dicht te vouwen
Vouw de plakjes dicht in een driehoek
Leg op een bakplaat of rooster met een vel bakpapier er op in het midden van de oven
14 a 15 minuten in de oven op 225 graden
Roerbak de ui en voeg de roerbakgroenten toe
Voeg de wite bonen in tomatensaus toe en roerbak even door
Voeg 1 voor 1 de kruiden toe
Vul de plakjes bladerdeeg in het midden met het groentenmengsel, laat genoeg ruimte rondom over om de plakjes dicht te vouwen
Vouw de plakjes dicht in een driehoek
Leg op een bakplaat of rooster met een vel bakpapier er op in het midden van de oven
14 a 15 minuten in de oven op 225 graden