4 x Stamppot

Af­fo­ga­to met mok­ka-ijs


Ingrediënten
4 personen
  • 1 sinaasappel
  • 3 el karamel-zeezoutpinda's
  • 200 ml espresso
  • 50 ml slagroom in spuitbus
  • 4 bollen Italiaans schepijs mokkazet producten op mijn lijst
Bereiding:
  • Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil.
  • Hak de pinda’s grof.
  • Zet voor elk persoon een kopje espresso.
  • Schenk over elk bolletje ijs een kop espresso.
  • Verdeel achtereenvolgens over elk kopje een toefje slagroom, de pinda’s en sinaasappelrasp erover. Serveer direct. Schep in elk glas een bol mokka-ijs.

Combinatietip:
Lekker met Italiaanse amandelkoekjes, zoals cantuccini, amaretti morbidi of ricciarelli. Kijk op ah.nl/allerhande voor de recepten van deze koekjes.
Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt