Mexicaanse groenten in taco´s
INGREDIËNTEN:
4 personen
2 el traditionele olijfolie
klein blikje kidneybonen
800 g Mexicaanse roerbakgroente
300 g salsasaus mild
12 tacoschelpen
150 g geraspte belegen kaas
125 g crème fraîche
BEREIDING:
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Verhit de olie in een wok of hapjespan.
- Voeg de groenten toe en roerbak 4 min.
- Voeg de kidneybonen toe en roerbak kort mee.
- Voeg de saus toe en verwarm 2 min. mee.
- Breng op smaak met peper en eventueel zout.
- Zet ondertussen de tacoschelpen los van elkaar in een ovenschaal.
- Verwarm 5 min. in het midden van de voorverwarmde oven.
- Neem de ovenschaal uit de oven.
- Verhoog de oventemperatuur naar 230 °C.
- Verdeel het groentemengsel over de taco’s en bestrooi met de kaas.
- Bak nog ca. 5 min. boven in de voorverwarmde oven, onder de grill.
- Serveer de taco's met de crème fraîche.
Tip: Fan van pittig? Gebruik dan salsasaus hot.
