4 x Stamppot

Mock­tail wor­tel-gem­ber­fizz met kur­ku­ma

Keukenspullen
4 cocktailglazen

INGREDIËNTEN:
Ingrediënten
4 personen
  • 1 perssinaasappel
  • ½ tl kurkuma
  • 12 ijsblokjes
  • 250 ml vers groentesap wortel-sinas-gember
  • 500 ml koolzuurhoudend water
  • 4 el gembersiroop
BEREIDING:
  • Snijd 1 dun schijfje per persoon van de sinaasappel en halveer de schijfjes.
  • Pers de rest van de vrucht uit.
  • Roer de kurkuma door het sap.
  • Verdeel wat ijsblokjes over de cocktailglazen.
  • Verdeel achtereenvolgens de halve sinaasappelschijfjes, het sinaasappelsap, verse groentesap, koolzuurhoudend water en de gembersiroop over de glazen.
  • Roer door en serveer.
Serveertip:
Verse munt in huis? Garneer elk glas met een takje.
Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt