4 x Stamppot

Vir­gin cran­ber­ry­san­gria

INGREDIËNTEN:
  • 1 citroen
  • 500 ml rode druivensap
  • 500 ml cranberrysap
  • 200 ml sinaasappelsap
  • 250 ml bruisend bronwater
  • 1 handsinaasappel
  • 100 g diepvries cranberry's
  • 500 g ijsblokjeszet producten op mijn lijst
BEREIDING:
  • Boen de citroen schoon en pers uit.
  • Meng in een grote (bowl)schaal het druivensap, cranberrysap, sinaasappelsap, bruisend water en 1 el citroensap (per 8 personen) door elkaar.
  • Boen de sinaasappel schoon en snijd in plakken.
  • Voeg samen met de cranberry’s en ijsblokjes toe. Serveer de sangria in bowlglazen of kleine limonadeglazen.
Variatietip:
Dit product is alleen verkrijgbaar in de grotere Albert Heijn-winkels en op ah.nl. In plaats van diepvriescranberry's kun je ook diepvriesframbozen gebruiken.
Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt