Wok­scho­tel met bloem­kool­rijst en sweet chi­li­saus

INGREDIËNTEN:
4 personen
  • 2 el zonnebloemolie
  • 600 g Thaise wokgroenten
  • 1 el Euroma Thaise kruiden wokgroenten
  • 400 g bloemkoolrijst
  • 160 gr kipfilet in stukjes
  • 4 el zoete chilisaus
BEREIDING:

  1. Verhit de olie in een wok, voeg de stukjes kip toe en bak ze in ca. 5 minuten goudbruin.
  2. Voeg de wokgroenten en kruiden toe en roerbak nog 3–4 minuten op hoog vuur.
  3. Voeg de bloemkoolrijst toe en bak nog 2–3 minuten mee, tot alles goed heet is en de bloemkoolrijst wat vocht heeft verloren.
  4. Besprenkel met de chilisaus

Combinatietip: Lekker met (zilvervlies)rijst.

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt