Zilveruitjes chutney



INGREDIËNTEN:
  • 1 pot zilveruitjes
  • 4 el rozijnen
  • 3 el bruine basterdsuiker
  • 3 el ketchup
  • 1 th geraspte gember
  • 1 el kerriepoeder
BEREIDING:
  1. Verdeel de inhoud van 1 pot zilveruitjes in 2 delen.
  2. Hak de helft fijn in een keukenmachine of blender.
  3. Doe deze samen met de hele zilveruitjes en het vocht uit de pot in een steelpan.
  4. Voeg 4 el rozijnen, 3 el bruine basterdsuiker, 3 el ketchup, 1 th geraspte gember en 1 el kerriepoeder toe en laat circa 15 minuten inkoken tot een chutney.
  5. Serveer bij de borrel met een kaasplankje, of als tafelzuur bij een stamppot.


TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt