4 x Stamppot

Zilveruitjes chutney


INGREDIƋNTEN
:

1 pot zilveruitjes
4 el rozijnen
3 el bruine basterdsuiker
3 el ketchup
1 th geraspte gember
1 el kerriepoeder

BEREIDING:
  1. Verdeel de inhoud van 1 pot zilveruitjes in 2 delen.
  2. Hak de helft fijn in een keukenmachine of blender.
  3. Doe deze samen met de hele zilveruitjes en het vocht uit de pot in een steelpan.
  4. Voeg 4 el rozijnen, 3 el bruine basterdsuiker, 3 el ketchup, 1 th geraspte gember en 1 el kerriepoeder toe en laat circa 15 minuten inkoken tot een chutney.
  5. Serveer bij de borrel met een kaasplankje, of als tafelzuur bij een stamppot.

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt