4 x Stamppot

Crostini met geitenkaas en blauwe bessen




INGREDIËNTEN:
  • 8 sneetjes stokbrood
  • 150 gr geitenkaas
  • 125 gr blauwe bessen
  • 1 citroen
  • 1 el tijm
  • 100 gr zure room
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el suiker
  • 50 ml olijfolie
  • peper en zout
BEREIDING:
  1. Verwarm de ovengrill voor.
  2. Druk de sneetjes stokbrood licht in de olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Zet ze even aan de kant.
  3. Meng de zure room met de geitenkaas. Maak de citroen schoon en rasp de schil. Doe de rasp en de blaadjes tijm bij het kaasmengsel
  4. Bestrijk de sneetjes stokbrood met het mengsel en zet ze 10 minuten onder de grill
  5. Verwarm de blauwe bessen in een steelpannetje en strooi er de suiker over. Voeg de azijn toe zodra te bessen beginnen te verkleuren.
  6. Verdeel de bessen over de stokbroodjes

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt