Crostini met geitenkaas en blauwe bessen
INGREDIËNTEN:
- 8 sneetjes stokbrood
- 150 gr geitenkaas
- 125 gr blauwe bessen
- 1 citroen
- 1 el tijm
- 100 gr zure room
- 2 el balsamicoazijn
- 1 el suiker
- 50 ml olijfolie
- peper en zout
BEREIDING:
- Verwarm de ovengrill voor.
- Druk de sneetjes stokbrood licht in de olijfolie en bestrooi met peper en zout naar smaak. Zet ze even aan de kant.
- Meng de zure room met de geitenkaas. Maak de citroen schoon en rasp de schil. Doe de rasp en de blaadjes tijm bij het kaasmengsel
- Bestrijk de sneetjes stokbrood met het mengsel en zet ze 10 minuten onder de grill
- Verwarm de blauwe bessen in een steelpannetje en strooi er de suiker over. Voeg de azijn toe zodra te bessen beginnen te verkleuren.
- Verdeel de bessen over de stokbroodjes