Wraps met courgettespaghetti en Mexicaanse groenten
- 1 pak van 8 wraps
- 1 zakje Mexicaanse wokgroenten
- 1 pakje courgettespaghetti
- peper
- zout
- half bouillonblokje Italiaans
- maggie
- klein zakje ijsbergsla
- crème frêche
- paprikapoeder mild
- koriander
- komijn
- Beetje geraspte kaas
BEREIDING:
- Wok de courgettespaghetti gaar in een wok, ik sneed het al wokkend wat kleiner
- Voeg de mexicaanse groenten toe en wok mee
- Kruid met zout, peper, een half bouillonblokje, een scheut maggie, wat paprikapoeder mild, koriander en komijn naar smaak
- Warm de wraps 1 minuut op in de magnetron op een bord
- Besmeer de wraps met crème frêche
- Bestrooi de wraps met wat ijsbergsla
- Schep er wat vulling op in het midden van boven naar beneden
- Bestrooi met een beetje geraspte kaas
- Vouw de wraps dich in enveloppevorm, eerst de onderkant naar binnen vouwen, dan de zijkanten, en steek vast met een satéprikkertje