4 x Stamppot

Wraps met courgettespaghetti en Mexicaanse groenten


INGREDIËNTEN:
  • 1 pak van 8 wraps
  • 1 zakje Mexicaanse wokgroenten
  • 1 pakje courgettespaghetti
  • peper
  • zout
  • half bouillonblokje Italiaans
  • maggie
  • klein zakje ijsbergsla
  • crème frêche
  • paprikapoeder mild
  • koriander
  • komijn
  • Beetje geraspte kaas
BEREIDING:
  1. Wok de courgettespaghetti gaar in een wok, ik sneed het al wokkend wat kleiner
  2. Voeg de mexicaanse groenten toe en wok mee
  3. Kruid met zout, peper, een half bouillonblokje, een scheut maggie, wat paprikapoeder mild, koriander en komijn naar smaak
  4. Warm de wraps 1 minuut op in de magnetron op een bord
  5. Besmeer de wraps met crème frêche
  6. Bestrooi de wraps met wat ijsbergsla
  7. Schep er wat vulling op in het midden van boven naar beneden
  8. Bestrooi met een beetje geraspte kaas
  9. Vouw de wraps dich in enveloppevorm, eerst de onderkant naar binnen vouwen, dan de zijkanten, en steek vast met een satéprikkertje

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt