Ras el Hanout


INGREDIËNTEN:
  • 0.25 tl Kaneel gemalen
  • 0.25 tl Komijnzaad gemalen
  • 0.25 tl Kurkuma
  • 0.25 tl Koriander gemalen
  • 0.25 tl Gemalen Laos
  • 0.25 tl Knoflookpoeder
  • 0.25 tl Paprikapoeder
  • 3 g Zout
  • 0.25 tl Peper zwart
  • 0.5 tl Selderijzout
  • 0.25 tl Gemberpoeder
  • 0.25 tl Kardemom gemalen
  • 1 snufje Nootmuskaat
  • 0.25 tl Kruidnagel
  • 1 snufje Cayennepeper
BEREIDING:
  1. Meng de kaneel, komijnpoeder, kurkuma, korianderpoeder, laos, knoflookpoeder, paprikapoeder, selderijzout, gemberpoeder, kardemom poeder, nootmuskaat, kruidnagel en cayennepeper door elkaar.
  2. Voeg de peper en zout toe, proef en breng eventueel verder op smaak. Bewaar het specerijenmengsel in een afgesloten pot tot gebruik.
TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt