Pastasaus a la mama

INGREDIËNTEN:
  • 1 grote ui
  • 1 paprika
  • doosje champignons
  • 4 tomaten
  • blikje tomaten op sap
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 kruidenbouillonblok
  • 1/2 theelepel ketoembar (gemalen korianderzaad)
  • 1 theelepel djinten (komijn)
  • 3 blaadjes laurier
  • 300 gram rundergehakt
  • olijfolie

BEREIDING:
  1. Snijd de ui
  2. Snijd de paprika
  3. Snijd de tomaten in blokjes
  4. Rul het gehakt in de olijfolie
  5. Bak de ui mee
  6. Voeg de paprika en de champignons toe en bak mee
  7. Voeg de tomatenpuree toe
  8. Voeg de tomaten op sap toe (snijd deze eventueel wat kleiner)
  9. Voeg de ketoembar, de komijn, het bouillonblokje en de laurierbladen toe
  10. Voeg als laatste de 4 tomaten toe en laat alles even doorkoken
Van Tineke

.

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt