Pasta gekookt in bietensap met saus
Spaghetti op ei-basis (half pak voor 4 pers.)
Fles bietensap (1 à 1,5 fles, Zonnatura AH)
Champignon 3/4 bakje
Sjalotje (1,5)
Crème freche (klein)
Mini tomaatjes
Verse basilicum
Peper en zout
Bereiding:
Zet de bietensap op tot het kookt
Spaghetti er in en koken alsof je gewone spaghetti maakt
Champignon en sjalotjes fijn snijden
Mini tomaatjes klein snijden (ongeveer 4)
Sjalotjes en champignon in boter bakken
Verse basilicum fijn snipperen (of knippen met een kruidenschaar, ongeveer 6 blaadjes) en erbij doen
Kruiden met peper en zout naar smaak
Ongeveer 1,5 eetlepel crème freche erbij en roeren, als het te taai is nog wat extra erbij.
Mini tomaatjes erbij
Heel even blijven roeren, klaar!
Tip: Lekker met een salade erbij of een paar aardappel parten in schil met kruiden