Pasta gekookt in bietensap met saus
INGREDIËNTEN:
Tip: Lekker met een salade erbij of een paar aardappel parten in schil met kruiden
- Spaghetti op ei-basis (half pak voor 4 pers.)
- Fles bietensap (1 à 1,5 fles, Zonnatura AH)
- Champignons (3/4 bakje)
- Sjalotje (1,5)
- Crème frêche (klein)
- Mini tomaatjes
- Verse basilicum
- Peper en zout
- Zet de bietensap op tot het kookt
- Spaghetti er in en koken alsof je gewone spaghetti maakt
- Champignon en sjalotjes fijn snijden
- Mini tomaatjes klein snijden (ongeveer 4)
- Sjalotjes en champignon in boter bakken
- Verse basilicum fijn snipperen (of knippen met een kruidenschaar, ongeveer 6 blaadjes) en erbij doen
- Kruiden met peper en zout naar smaak
- Ongeveer 1,5 eetlepel crème freche erbij en roeren, als het te taai is nog wat extra erbij.
- Mini tomaatjes erbij
- Heel even blijven roeren, klaar!
Tip: Lekker met een salade erbij of een paar aardappel parten in schil met kruiden
