Crostini met appel, brie en tijm

INGREDIËNTEN:
  • 8 sneetjes ciabatta
  • 8 plakjes brie (1/2 cm dik)
  • 1 appel in dunne plakjes
  • olijfolie
  • honing
  • 4 takjes verse tijm
BEREIDING:
  1. Verhit de oven tot 180 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Leg de ciabattasneetjes op de bakplaat en leg de brieplakjes en een paar appelplakjes erop. Besprenkel ze met een beetje olijfolie.
  3. Zet ze in de oven tot de kaas is gesmolten en het brood is geroosterd.
  4. Haal de crostini uit de oven en besprenkel ze met de honing, leg er wat tijmtakjes op, bestrooi ze met zout en peper en zet ze heet op tafel.




TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt