Omeletrolletjes met feta en kruiden

INGREDIËNTEN:

  • 6 eieren
  • handje fijngehakte verse basilicum
  • hande fijngehakte verse bieslook
  • 1 el citroenrasp
  • 1 el citroensap
  • 1 el olijfolie
  • 75 gr verkruimelde feta (of geitenkaas)

BEREIDING:

  1. Klop de eieren los in een kom.
  2. Voeg de basilicum, bieslook, citroensap, citroenrasp en een snufje zout toe.
  3. Verhit de olie in een koekenpan met dikke bodem en bak hierin 3 dunne omeletten.
  4. Laat de omeletten afkoelen.
  5. Verdeel de feta erover, rol ze strak op en verpak ze in folie.
  6. Laat de rollen minimaal 2 uur opstijven in de koelkast en snijd dan kleine rolletjes.



Printer icoon
TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt