Hazelnoot Cappuccino

BENODIGDHEDEN:
  • Cappuccinokopje (ca. 180 ml)
  • Aeroccino
INGREDIËNTEN:
  • 1 capsule van de Ispirazione Genova Livanto koffie, ook lekker met Volluto
  • 20 ml hazelnootsiroop
  • 100 ml melk
  • 20 gr hazelnoten, in stukjes gehakt
  • suiker
BEREIDING:
  • Verdeel de hazelnoten over een bakplaat.
  • Strooi er een beetje suiker overheen, plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven en rooster de hazelnoten tot ze een mooie goudbruine kleur hebben.
  • Schenk de melk en de hazelnootsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
  • Zet de espresso (40 ml) in het cappuccino-kopje en voeg hier het melkschuim toe.
  • Garneer met de gekaramelliseerde hazelnoten.
  • Serveer direct.



Printer icoon
TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt