Monchoutaart
BENODIGDHEDEN:
BEREIDING:
Van Lieke
- 200 gram margarine
- 17 bastognekoeken
- 10 bischuitjes
- 250 ml slagroom
- 2 pakjes monchou
- 200 gram basterdsuiker
- 6 schepjes suiker
- Vlaaivulling naar keuze (aardbei / kersen)
BEREIDING:
- Verkruimel de bastognekoeken en de biscuitjes.
- Laat de margarine smelten in een pannetje, wanneer dit helemaal opgelost is de bastognekoeken en biscuitjes toevoegen.
- Zodra dit een mooie gladde massa is in de bakvorm gieten en af laten koelen gedurende enkele uren.
- Slagroom met de suiker stijf kloppen.
- In een andere schaal de monchou met de basterdsuiker goed door elkaar mixen.
- Vervolgens de slagroom en de monchou door elkaar roeren (niet mixen!) maar met een eetlepel oid. Over de bodem verdelen en in de koelkast een aantal uren laten opstijven.
- Als laatste de vlaaivulling er overheen.
Van Lieke