Aardappelsalade
INGREDIĆNTEN:
4 personen
1 kg vastkokende aardappelen
1 sjalot
1 el verse bieslook
1 el verse peterselie
1 el verse tijm
2 el mayonaise
150 ml Griekse yoghurt
BEREIDING:
- Snijd de aardappelen in plakken van ca. 1/2 cm en kook in 12-15 min. gaar.
- Snipper de sjalot.
- Snijd de peterselie en bieslook fijn.
- Meng ondertussen de sjalot met de peterselie, tijmblaadjes, bieslook, Griekse yoghurt en de mayonaise.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Schep de dressing door de warme aardappelen en laat ze op kamertemperatuur verder afkoelen. Bewaar de afgekoelde aardappelsalade vervolgens tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Bereidingstip: Je kunt de aardappelsalade ' s ochtends al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.