4 x Stamppot

Aardappelsalade


INGREDIƋNTEN
:
4 personen

1 kg vastkokende aardappelen
1 sjalot
1 el verse bieslook
1 el verse peterselie
1 el verse tijm
2 el mayonaise
150 ml Griekse yoghurt

BEREIDING:
  1. Snijd de aardappelen in plakken van ca. 1/2 cm en kook in 12-15 min. gaar.
  2. Snipper de sjalot.
  3. Snijd de peterselie en bieslook fijn.
  4. Meng ondertussen de sjalot met de peterselie, tijmblaadjes, bieslook, Griekse yoghurt en de mayonaise.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Schep de dressing door de warme aardappelen en laat ze op kamertemperatuur verder afkoelen. Bewaar de afgekoelde aardappelsalade vervolgens tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Bereidingstip: Je kunt de aardappelsalade ' s ochtends al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt