Aardappelsalade



INGREDIËNTEN:
4 personen
  • 1 kg vastkokende aardappelen
  • 1 sjalot
  • 1 el verse bieslook
  • 1 el verse peterselie
  • 1 el verse tijm
  • 2 el mayonaise
  • 150 ml Griekse yoghurt
BEREIDING:
  1. Snijd de aardappelen in plakken van ca. 1/2 cm en kook in 12-15 min. gaar.
  2. Snipper de sjalot.
  3. Snijd de peterselie en bieslook fijn.
  4. Meng ondertussen de sjalot met de peterselie, tijmblaadjes, bieslook, Griekse yoghurt en de mayonaise.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Schep de dressing door de warme aardappelen en laat ze op kamertemperatuur verder afkoelen. Bewaar de afgekoelde aardappelsalade vervolgens tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Tip: Je kunt de aardappelsalade ' s-ochtends al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt