Appelbollen


INGREDIËNTEN:
  • 1 pak Koopmans Bladerdeeg
  • 10 kleine stevige appels (bij voorkeur Goudreinetten)
  • 20 g suiker
  • 1 el kaneel
  • 1 ei
BEREIDING:
  • Verwarm de oven voor.
  • Leg een geschilde en doorboorde appel midden op een plakje bladerdeeg.
  • Vul de appel met een mengsel van suiker en kaneel.
  • Bevochtig de randen van het plakje bladerdeeg met water.
  • Vouw de 4 deegpunten in het midden samen, zodat de appel geheel is omsloten.
  • Leg de appelbol met de sluiting naar beneden in een aluminium bakje.
  • Bestrijk het deeg met losgeklopt ei en prik een gaatje in de bovenzijde van de appelbol.
  • Bak de appelbollen in de voorverwarmde oven.

Printer icoon
TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt