Broccoli-ei-kaasmuffins
INGREDIËNTEN:
- 150 gr broccoli
- 100 gr Cheddar (geraspte)
- 100 gr halfgedroogde tomaatjes
- 15 gr verse basilicum
- 5 middelgrote eieren
- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook 1 min.
- Giet af en laat uitlekken.
- Rasp de kaas, snijd de halfgedroogde tomaten in reepjes en de basilicumblaadjes fijn.
- Klop de eieren los.
- Voeg de geraspte cheddar, gesneden tomaatjes en ⅔ van het basilicum toe en meng door elkaar. Bestrooi met peper en eventueel zout.
- Verdeel de broccoliroosjes over de muffinvorm en schenk het ei-kaasmengsel erover.
- Bak de muffins in 20-25 min. goudbruin en gaar.
- Neem uit de oven en laat iets afkoelen.
- Verdeel de muffins over een schaal en bestrooi met de rest van de basilicumblaadjes.
