4 x Stamppot

Gevulde eieren


INGREDIƋNTEN
:
4 eieren
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel mosterd
Snufje paprika poeder
Snufje kerriepoeder
Paar drupjes balsamico
Verse bieslook

BEREIDING:
  1. Kook de eieren in ca 10 minuten hard.
  2. Spoel ze af onder koud water zodat ze schrikken.
  3. Pel de eieren en snijd ze doormidden.
  4. Haal het eigeel met een vorkje of mesje er uit en doe dit in een kommetje.
  5. Prak dit met een vork zo fijn mogelijk.
  6. Voeg de mayonaise, mosterd, paprikapoeder, kerriepoeder en drupjes balsamico toe en meng goed door elkaar.
  7. Doe het mensgel in een spuitzak en maak mooie toefjes in de eiwitten.
  8. Bestrooi met wat bieslook.

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt