4 x Stamppot

Grieks aard­ap­pel-cour­get­te­pan­ne­tje



INGREDIËNTEN:
  • 2 el olijfolie
  • ½ pak gekruide aardappeltjes rozemarijn (A-partjes a 425 g)
  • ½ courgette
  • 100 g witte kaasblokjes
  • 2 takjes oregano (uit zakje Italiaanse kruidenmix a 20 g)

BEREIDING:
  1. In een wok 2 eetlepels olie verhitten.
  2. Aardappeltjes ca. 7 minuten bakken, regelmatig omscheppen.
  3. Intussen courgette wassen en in blokjes snijden.
  4. De courgette door de aardappeltjes scheppen en ca. 3 minuten meebakken.
  5. Kaasblokjes erover verkruimelen.
  6. Blaadjes oregano van takjes plukken en erover strooien.
  7. Kaasblokjes afgedekt in ca. 3 minuten iets laten smelten.

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt