Japanse wokschotel met tofu
INGREDIËNTEN:
4 personen
BEREIDING:
4 personen
- 250 g mihoen
- 375 g tofu naturel
- 150 ml verse woksaus sesam-soja
- 2 bosuitjes
- 230 g bamboescheuten
- 3 el zonnebloemolie
- 400 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
- 1 zak cassavekroepoek
BEREIDING:
- Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op verpakking.
- Snijd de tofu in blokjes en leg in de woksaus.
- Laat de bamboescheuten uitlekken.
- Verhit de olie in een wok.
- Bak de tofu in 3 min., neem uit de pan en houd warm.
- Snijd de bosuitjes en bak aan
- Voeg wokgroente en marinade toe (van tofu) en roerbak 2 min.
- Voeg de boemboescheuten toe en roerbak 4 min.
- Voeg de mihoen toe en bak 2 min. voorzichtig mee.
- Serveer de wokschotel met kroepoek.