Pas­ta­sa­la­de met biet­jes, au­gurk, dil­le en fe­ta



INGREDIËNTEN:
  • 300 g fusilli of farfalle
  • 500 g gekookte bieten
  • 300 g bleekselderij
  • 235 ml kleine augurkenblokjes
  • 200 g feta
  • 125 g zure room
  • 3 el mayonaise
  • 1 el gedroogde dille
BEREIDING:
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
  3. Doe in een ruime schaal.
  4. Snijd ondertussen de bietjes in parten en de bleekselderij in dunne boogjes.
  5. Laat de augurkenblokjes uitlekken.
  6. Snijd de feta in blokjes.
  7. Meng de zure room met de mayonaise en dille en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  8. Meng door de pasta.
  9. Voeg de biet, bleekselderij, augurk en feta toe en schep om.

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt