4 x Stamppot

Slagroomtruffles


INGREDIENTEN
20 portie
  • 125 g boter
  • 125 g poedersuiker
  • 75 ml slagroom
  • 1 el vanillesuiker
  • 200 g pure chocolade
  • 100 g cacaopoeder
Extra nodig
cocktailprikkers

BEREIDING:
  • Roer de boter, suiker, room en vanillesuiker romig.
  • Schep de vulling in een spuitzak met glad spuitmondje en spuit bolletjes op een met plastic bekleed bakplaatje.
  • Steek er cocktailprikkers in en vries ze aan in de vriezer.
  • Smelt de chocolade au bain-marie en strooi de cacaopoeder in een diep bord.
  • Dompel de bolletjes in de chocolade en wentel ze door het cacaopoeder.
  • Haal voor het serveren de prikkers eruit.

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt