4 x Stamppot

Tomatensalade met mozzarella en basilicum


INGREDIËNTEN
:

4 trostomaten
250 gr cherrytomaatjes, gele tomaatjes en/of snacktomaatjes
1 rode ui
2 zakjes mozzarellabolletjes
Verse blaadjes basilicum
2 el olijfolie
1 el witte wijn-azijn
1 thl oregano
Snufje peper en zout

BEREIDING:
  • Snijd de tomaten en kleine tomaatjes in partjes.
  • Snijd de ui in dunne ringetjes. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken.
  • Meng de olijfolie met de oregano, witte wijn azijn, peper en zout.
  • Schep de tomaten, ui en mozzarella door elkaar en besprenkel met de dressing.
  • Verdeel op het laatst de blaadjes basilicum er over.

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt