4 x Stamppot

Crispy gnocchi salade


 
INGREDIËNTEN:
  • 4 el olijfolie
  • 400 gr gnocchi
  • Peper en zout
  • 1 tl paprikapoeder
  • 200 gr tomaten
  • 1 avocado
  • ½ rode ui
  • 100 gr rucola
  • 2 el balsamicoazijn
  • 1 el honing
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 30 gr pijnboompitten
  • 2 mini bollen burratas

BEREIDING:

  1. Verhit ¼ van de olijfolie in een pan en bak de gnocchi op middelhoog vuur goudbruin en krokant. Dit duurt 8 min. Breng op smaak met peper, zout en paprikapoeder.
  2. Snijd ondertussen de tomaten in stukjes. Halveer de avocado, verwijder de pit en snijd in blokjes. Pel en snijd de rode ui in dunne halve ringen. Meng in een grote kom de rucola met de tomaat, avocado en ui.
  3. Maak een dressing van de overige olijfolie, balsamicoazijn, honing en Italiaanse kruiden. Rooster de pijnboompitten in een droge pan voor 2 min. tot ze lichtbruin zijn.
  4. Voeg de krokante gnocchi toe aan de salade en verdeel de dressing eroverheen. Verdeel de burrata en pijnboompitten erover en serveer.
Credits: Eatertainment

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt