English Jacket Potatoes



INGREDIËNTEN:
  • Grote vastkokende aardappelen 
  • Boter
  • Zout
  • Farmer salade of coleslaw
BEREIDING:
  1. Prik met een vork gaatjes helemaal rondom in de aardappels (zo garen ze beter en dit voorkomt dat ze kapot gaan in de oven), 
  2. Snijd een kruis in de bovenkant (inkerven) (zo raken ze stoom kwijt en worden ze zachter van binnen)
  3. Bak ze in de oven op 200 graden gedurende 5 kwartier (ze zullen niet aanbranden, de schil wordt juist crispy)
  4. Haal ze uit de oven, kerf het kruis wat dieper, besprenkel licht met wat zout, en zet ze nog even terug in de oven voor 10 minuten.
  5. Vul ze met boter en coleslaw.
Van: Jake


TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt