4 x Stamppot

Klassieke Enchiladas


INGREDIËNTEN:

  • 8 tortilla's
  • 500gr gehakt
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 800gr Mexicaanse groentemix
  • 1 zakje enchiladas-kruidenmix
  • 200gr geraspte kaas
BEREIDING:
  1. Verwarm de oven voor op 180graden
  2. Rul het gehakt in een wok
  3. Voeg de roerbakgroenten toe en wok zo'n 8 minuten
  4. Doe de tomatenblokjes erbij en het zakje kruidenmix
  5. Laat zo'n 3 minuten pruttelen en kruid bij met wat peper en zout
  6. Neem een grote ovenschaal en doe een klein beetje van de saus op de bodem
  7. Vul nu elke tortilla met wat van de saus en vouw de randen naar binnen. Zorg dat je nog wat saus overhoudt
  8. Leg ze naast elkaar in de ovenschaal met de dichtgevouwen kant naar beneden
  9. Verdeel de saus die je over hebt over de tortillas
  10. Besprenkel de tortillas met geraspte kaas en bak ze voor ongeveer 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is.


Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt