Klassieke Enchiladas
INGREDIËNTEN:
- 8 tortilla's
- 500gr gehakt
- 2 blikken tomatenblokjes
- 800gr Mexicaanse groentemix
- 1 zakje enchiladas-kruidenmix
- 200gr geraspte kaas
BEREIDING:
- Verwarm de oven voor op 180graden
- Rul het gehakt in een wok
- Voeg de roerbakgroenten toe en wok zo'n 8 minuten
- Doe de tomatenblokjes erbij en het zakje kruidenmix
- Laat zo'n 3 minuten pruttelen en kruid bij met wat peper en zout
- Neem een grote ovenschaal en doe een klein beetje van de saus op de bodem
- Vul nu elke tortilla met wat van de saus en vouw de randen naar binnen. Zorg dat je nog wat saus overhoudt
- Leg ze naast elkaar in de ovenschaal met de dichtgevouwen kant naar beneden
- Verdeel de saus die je over hebt over de tortillas
- Besprenkel de tortillas met geraspte kaas en bak ze voor ongeveer 20 minuten in de oven tot de kaas goudbruin is.