Pastasalade met mozzarella, tomaat en snijbonen


INGREDIËNTEN:
  • 300gr penne
  • 400gr verse gesneden snijbonen
  • 2 rode uien
  • 250gr cherrytomaten
  • 4el olijfolie
  • 125gr mini mozzarella
  • peper en zout
BEREIDING:
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee. Giet de pasta en snijbonen af en spoel onder koud stromend water. 
  2. Snijd ondertussen de uien in halve ringen en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 4 min. Voeg de tomaten toe en bak nog 4 min.
  3. Halveer de mozzarellabolletjes. Meng de pasta en snijbonen met de ui, tomaten en mozzarella. Breng op smaak met peper en eventueel zout.


TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt