4 x Stamppot

Penne Bolognese Eve


INGREDIËNTEN:
  • Penne
  • 300gr gehakt
  • Honig kruidenmix spaghetti saus bolognese
  • 1 blikje tomatenblokjes met kruiden
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 1 ui
  • Peper
  • Komijn (gemalen Verstegen)
  • Geraspte kaas
BEREIDING:
  1. Snipper de ui en bak hem aan in boter
  2. Voeg het gehakt toe en rul het gaar, kruid met wat peper
  3. Voeg de kruidenmix toe met een klein scheutje water
  4. Voeg komijn toe, ongeveer een halve theelepel
  5. Voeg het blikje tomatenblokjes en de tomatenpuree toe
  6. Laat even doorpruttelen
  7. Kook intussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking
  8. Serveer met geraspte kaas

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt