4 x Stamppot

Bloemkoolroosjes uit de airfryer




INGREDIËNTEN:
  • 1 bloemkool (in roosjes)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1/2 theelepel uienpoeder
  • zout en peper (naar smaak)
BEREIDING:
  1. Was de bloemkool en snijd deze in kleine roosjes.
  2. Meng in een kom de olijfolie, paprikapoeder, kerriepoeder, uienpoeder, zout en peper.
  3. Doe de bloemkoolroosjes in de kom en schep ze goed om zodat alle roosjes bedekt zijn met het mengsel.
  4. Verwarm de airfryer voor op 180 graden Celsius.
  5. Leg de bloemkoolroosjes in het mandje van de airfryer. Zorg ervoor dat ze niet overlappen. Bak de bloemkool gedurende 12-15 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn. Schud het mandje halverwege.

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt