4 x Stamppot

Gevulde Champignons uit de Airfryer

INGREDIËNTEN:
  • 12 grote champignons (gepoetst en zonder steeltjes)
  • 100 gram roomkaas (op kamertemperatuur)
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
  • 1 teen knoflook (fijngehakt)
  • zout en peper (naar smaak)
  • 1 eetlepel olijfolie
BEREIDING:
  1. Doe de roomkaas, geraspte Parmezaanse kaas, fijngehakte peterselie en knoflook in een kom. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  2. Vul de champignonhoedjes met het roomkaasmengsel. Druk de vulling licht aan met een lepel zodat het goed blijft zitten.
  3. Verwarm de airfryer voor op 180 graden Celsius.
  4. Leg de gevulde champignons voorzichtig in het mandje van de airfryer. Besprenkel ze met een beetje olijfolie en bak ze 8-10 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt