Gevulde Champignons uit de Airfryer
INGREDIËNTEN:
- 12 grote champignons (gepoetst en zonder steeltjes)
- 100 gram roomkaas (op kamertemperatuur)
- 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
- 1 teen knoflook (fijngehakt)
- zout en peper (naar smaak)
- 1 eetlepel olijfolie
BEREIDING:
- Doe de roomkaas, geraspte Parmezaanse kaas, fijngehakte peterselie en knoflook in een kom. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
- Vul de champignonhoedjes met het roomkaasmengsel. Druk de vulling licht aan met een lepel zodat het goed blijft zitten.
- Verwarm de airfryer voor op 180 graden Celsius.
- Leg de gevulde champignons voorzichtig in het mandje van de airfryer. Besprenkel ze met een beetje olijfolie en bak ze 8-10 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn.