4 x Stamppot

Nutellacake uit de airfryer



INGREDIËNTEN:
  • 120 gr roomboter op kamertemperatuur
  • 120 gr suiker
  • 2 eieren
  • 200 gr zelfrijzend bakmeel (of 200gr bloem met een theelepel bakpoeder)
  • snufje zout
  • 50 ml melk
  • 70 gr nutella (ongeveer 4 eetlepels)
  • 1 tl vanille-extract
  • eventueel hazelnoten voor garneren
BEREIDING:
  1. Vet het bakblik in (airfryer of oven)
  2. Mix de boter luchtig met de suiker
  3. Voeg de eieren één voor één toe, goed mixen na elk ei
  4. Zeef het zelfrijzend bakmeel met zout erbij en spatel dit voorzichtig door het beslag
  5. Meng de melk en het vanille extract erdoor
  6. Meng de Nutella erdoor
  7. Schep het beslag in de vorm
  8. Bak 40 minuten op 160°C (check met prikker). Zo niet gaar, bak 5-10 minuten langer.
  9. Eventueel kan je de bovenkant van de cake voor het serveren nog bestrijken met een laagje nutella en hazelnoten.

Printer icoon

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt