4 x Stamppot

Bladerdeeghapjes met Bebogeen


INGREDIËNTEN:
  • 1 pakje bladerdeeg (pakje met 10 plakjes)
  • 5 à 6 el Bebogeen (ongeveer een half potje)
  • 1 ei, losgeklopt voor het bestrijken
  • Poedersuiker en kaneel voor garnering
BEREIDING:
  1. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien
  2. Verwarm de oven voor op 200°C boven-/onderwarmte
  3. Leg in het midden op elk plakje bladerdeeg een flinke theelepel Bebogeen 
  4. Vouw het plakje dicht tot een driehoek, of rol op tot een pakketje, druk de randjes goed dicht met een vork zodat de vulling er in de oven niet uit kan lopen
  5. Leg de hapjes op een met bakpapier beklede bakplaat
  6. Bestrijk de bovenkant met het losgeklopte ei voor een mooie glans
  7. Bak de bladerdeeghapjes in de oven in 15-20 minuten goudbruin en knapperig
  8. Laat ze even afkoelen (de vulling is heet) en bestrooi ze met poedersuiker en kaneel

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt