Aziatische soep met kikkererwten en groenten


INGREDIËNTEN:
  • 1,5 liter groentenbouillon
  • 3 groentenbouillonblokjes
  • 1 thaise groentenmix
  • 1 blik kikkererwten
  • 1 zakje taugé
  • zout en peper
  • snufje cayennepeper
  • 1 zakje Parrano rasp originale
BEREIDING:
  1. Maak 1,5 liter groentenbouillon van 3 bouillonblokjes.
  2. Breng op smaak met zout, peper, en een mespuntje cayennepeper.
  3. Roerbak in een koekenpan of wok de taise groenten gaar.
  4. Voeg de groenten, de kikkererwten en een klein handje parrano rasp toe aan de bouillon en kook even door.
  5. Pureer alles met de staafmixer tot een soep.
  6. Bak de helft van het zakje taugé aan in de wok of koekenpan en roer dit door de soep.
TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt