Choclate Fudge Cake
Ingrediënten:
2 eieren
2 theelepels vanilla essence
50 gr cocao poeder
175 ml melk
smelt chocolade (1 reep)
200 gr meel
175 gr margarine
175 gr fijne kristalsuiker
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden
Bedek de bakvorm met vetvrij bakpapier
Leg een klopper klaar en een mix schaal
Bereidingswijze:
Doe alle ingrediënten, behalve de smeltchocolade, in een kom en klop tot het een mooie chocoladekleur heeft.
Vul de met vetvrij bakpapier bedekte bakvorm met de mix en plaats in de oven.
Bak gaar in 20 minuten
Doe de smeltchocolade 10 minuten in de magnetron, en roer.
Herhaal dit tot de chocolade gesmolten is en verdeel het vervolgens over de taart als deze is afgekoeld.
Van Christian
.
2 eieren
2 theelepels vanilla essence
50 gr cocao poeder
175 ml melk
smelt chocolade (1 reep)
200 gr meel
175 gr margarine
175 gr fijne kristalsuiker
Voorbereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden
Bedek de bakvorm met vetvrij bakpapier
Leg een klopper klaar en een mix schaal
Bereidingswijze:
Doe alle ingrediënten, behalve de smeltchocolade, in een kom en klop tot het een mooie chocoladekleur heeft.
Vul de met vetvrij bakpapier bedekte bakvorm met de mix en plaats in de oven.
Bak gaar in 20 minuten
Doe de smeltchocolade 10 minuten in de magnetron, en roer.
Herhaal dit tot de chocolade gesmolten is en verdeel het vervolgens over de taart als deze is afgekoeld.
Van Christian
.