Choclate Fudge Cake

INGREDIËNTEN:
  • 2 eieren
  • 2 theelepels vanilla essence
  • 50 gr cocao poeder
  • 175 ml melk
  • smelt chocolade (1 reep)
  • 200 gr meel
  • 175 gr margarine
  • 175 gr fijne kristalsuiker
VOORBEREIDING:
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Bedek de bakvorm met vetvrij bakpapier
  • Leg een klopper klaar en een mix schaal
BEREIDING:
  1. Doe alle ingrediënten, behalve de smeltchocolade, in een kom en klop tot het een mooie chocoladekleur heeft.
  2. Vul de met vetvrij bakpapier bedekte bakvorm met de mix en plaats in de oven.
  3. Bak gaar in 20 minuten
  4. Doe de smeltchocolade 10 minuten in de magnetron, en roer.
  5. Herhaal dit tot de chocolade gesmolten is en verdeel het vervolgens over de taart als deze is afgekoeld.
Van Christian

.

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt