Pastasaus met roomkaas

INGREDIËNTEN:
  • Grand' Italia basis saus (traditionale) – 1 liter fles
  • 3 Laurierblaadjes
  • 3 zoete uien
  • 2 wijnglazen rode wijn
  • half theelepeltje djinten (komijn)
  • 1 runderbouillon blokje
  • 1 bakje Philadelphia roomkaas naturel
  • Spaghetti of andere pasta

BEREIDING:

  1. Verwarm wat olijfolie in een pan
  2. Bak de fijngesneden uien aan tot ze glazig zijn
  3. Giet de wijn eroverheen, voeg tegelijkertijd de laurierbladen toe, en kook door tot de wijn een beetje gereduceerd is
  4. Voeg nu de Grand Italia spaghettie saus toe met het goed verkruimelde bouillonblokje
  5. Voeg nu de djinten (komijn) toe
  6. Voeg de roomkaas toe
  7. Goed roeren tot de kaas gesmolten is

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt