Geroerbakte komkommer met peultjes en waterkastanjes

INGREDIËNTEN:
  • 250 gram peultjes
  • 1/2 stuks komkommer
  • 1 blikje waterkastanjes
  • 1 eetlepel ketjap asin
  • 1 eetlepel ontpitte rode peper, in ringetjes
  • 2 eetlepels water
  • 1 theelepel sesamolie
  • allesbinder  
BEREIDING:
  1. Snijd de waterkastanjes in plakjes, de komkommer in dunne repen van 5 cm lengte en roerbak deze met de afgehaalde peultjes gedurende 1,5 minuut in de hete olie. 
  2. Doe dan de overige ingrediënten erbij en bak nog 2 minuten totdat de groenten beetgaar zijn.
  3. Bind licht met een snufje allesbinder en serveer.

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt