Romige Pastasalade met Erwtjes, Kaas en Ei



INGREDIËNTEN:
  • 225gr pasta (schelpjes)
  • 2 eieren
  • 280gr diepvries tuinerwten, ontdooid
  • 250gr geraspte kaas (jong belegen)
  • 120ml mayonaise
  • 60gr zure room (sour cream)
  • 3 lente-uitjes in fijne ringetjes gesneden (haal de ringetjes uit elkaar)
  • 1th fijne mosterd
  • 1th chilisaus (of tabasco)
  • snufje paprikapoeder
BEREIDING:
  1. Kook de pasta in 9min. beetgaar.
  2. Kook ondertussen de eieren hard en snijd in plakjes
  3. Als de pasta kookt, laat uitlekken en voeg een scheutje olijfolie toe om te voorkomen dat het gaat plakken
  4. Meng in een grote kom de pasta, eieren, erwten en geraspte kaas
  5. Meng in een kleine kom de mayonaise, zure room, lente-ui, mosterd en chilisaus
  6. Meng de dressing met de pasta
  7. Salade bestrooien met klein beetje paprikapoeder

TIP VAN VANDAAG

A A N R A D E R S

Aspergesoep met asperges uit een pot

Mini-pavlova's met frambozen en yoghurt